Design studio

[metaslider id=”10825″]

 

Wij bieden o.a. de volgende mogelijkheden:

  • eBooks;
  • Visitekaartjes;
  • Flyers;
  • Boekenleggers;
  • Roll-up banners;
  • Diverse reclame-uitingen;

Voor auteurs die een manuscript bij ons ingeleverd hebben, maar net niet geschikt zijn voor een plekje binnen ons reguliere fonds, bieden wij dezelfde mogelijkheden als bij een reguliere uitgave, maar dan tegen betaling. Neem vooral contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden.

Daarnaast illustreren wij ook, indien nodig. In-house zijn alle specialiteiten aanwezig, maar mocht dit niet genoeg zijn, dan kunnen we altijd gebruik maken van een uitgebreid netwerk aan freelancers, waaronder vertalers, drukkers en redacteuren.

Onze prijzen zijn competitief, dus we gaan graag de concurrentie aan met onze concullega’s. Wij onderscheiden ons door op een persoonlijk niveau samen te werken met onze klanten. Dit houdt in dat we alles in overeenstemming doen met de klant. Samen nemen we de beslissingen en wij bieden genoeg alternatieven om uit te kiezen. Omdat we bewust een klein bedrijf zijn, zijn de lijnen ook erg direct.

Wil je eerst liever een oriƫnterend gesprek? Dat is altijd mogelijk. dat kan telefonisch, maar bezoeken is op afspraak natuurlijk ook fijn. De koffie is zo gezet en wij zorgen dan ook voor een lekkere koek. Neem contact met ons op via info@miralovesbooks.nl.

Let op: i.v.m. corona zijn er op dit moment geen persoonlijke gesprekken mogelijk. Via de e-mail, de telefoon of ZOOM is het wel mogelijk om met ons in contact te komen.

 

0

Je winkelwagen