+31 (0)652614528
Woerden, NL
Nieuwe website

Nieuwe website

Een nieuwe richting, een nieuwe website. Mira Loves Books gaat het fonds uitbreiden met (historische) romans en chicklits. Aan het eind van het jaar verwachten wij onze eerste historische titel, geschreven door Dani van Doorn.

Een korte samenvatting van Anna’s twijfels:

In 1912 erft de Rotterdamse zakenvrouw Anna van Bergen een landgoed in het Brabantse Waalre, en besluit er te gaan wonen. Met haar deftige, ietwat ironische pen beschrijft ze hoe ze zich met vallen en opstaan nieuwe feiten en vaardigheden eigen maakt. Haar bijdehante manieren brengen haar in onverwachte situaties, die soms grappig, soms aangrijpend zijn. De confrontaties met haar jonge rentmeester maakt het landgoedbeheer niet gemakkelijk. Daarnaast krijgt ze met de liefdesperikelen van haar nichtje te maken. Al met al heeft Anna haar handen vol!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0

Your Cart